/۷ نرم افزار که باید فوری از تلفن همراه حذف شوند
هفت اپلیکیشن اندرویدی در فروشگاه گوگلپلی شناسایی شده که حاوی بدافزار جوکر هستند و باید فوراً از تلفن همراه حذف شوند
شرکت کسپراسکای اعلام کرد که هفت برنامه در فروشگاه گوگلپلی حاوی بدافزار جوکر هستند. این بدافزار بسیار شبیه تروجان عمل میکند و پس از وقوع حملات از سوی بسیاری از کاربران گزارش شده است. اگرچه گوگل این برنامهها را از گوگلپلی حذف کرده اما این برنامهها همچنان در دستگاههایی که روی آنها نصب شدهاند، وجود دارند.
پیدا کردن برنامههای آلوده به بدافزار بسیار رایج است، بخصوص در فروشگاه گوگلپلی برای اندروید. اگرچه گوگل همواره سعی میکند برنامههایی را که در پلیاستور قرار میگیرند بررسی کند، باوجود این برخی از برنامههای مخرب تمایل دارند از این مرحله عبور کنند. گوگل سخت کار کرده تا از شر برنامههای مضری که میتوانند دستگاهها را آلوده کرده و قربانیان را در برابر سرقت و موارد دیگر آسیبپذیر کنند خلاص شود.
اخیراً هفت برنامه اندرویدی آلوده به بدافزار جوکر در فروشگاه گوگلپلی مشاهده شده است. پس از گزارش کاربران از مشاهده این مشکلات بدافزاری، گوگل این برنامهها را حذف کرده است با این حال این واقعیت که این برنامهها در حال حاضر از سوی میلیونها کاربر استفاده میشوند، همچنان نگرانکننده است بنابراین اگر کاربری این برنامهها را دانلود کرده باشد، همچنان در تلفن همراهش وجود دارند و کاربران حتماً باید نسبت به حذف این برنامهها اقدام کنند.
این هفت برنامه عبارتند از Now QRcode Scan و EmojiOne Keyboard و Battery Charging Animations Battery Wallpaper و Dazzling Keyboard و Volume Booster Louder Sound Equalizer و Super Hero-Effect و Classic Emoji Keyboard. تلفن خود را بهطور کامل بررسی کنید و اگر این برنامهها را در گوشیهای اندرویدی خود دارید، فوراً آنها را حذف کنید.
در میان جرایم سایبری مختلفی که در بروز آلودگیهای تروجانی دخیل هستند، این برنامههای بدافزاری روشهایی مانند اشتراکهای جعلی و پیگیریهای درونبرنامهای را به کار میگیرند که بعداً میتوانند با پولسازی غیرقانونی مرتبط شوند. کاربران باید احتیاط کنند و از باز کردن لینکهای مشکوک از منابع ناشناس خودداری کنند. جرایم سایبری با توجه به این واقعیت که روزانه افراد بیشتری آنلاین هستند، در حال افزایش است و بسیاری از حالتهای جدید دزدی و کلاهبرداری ظاهر شدهاند. خدمات بازی آنلاین نیز اکنون به بستر جدیدی برای رشد چنین فعالیتها و شرارتهای مخربی تبدیل شدهاند.
منبع: ایسنا